Team

EVEN VOORSTELLEN

 

Mijn naam is Paul Beening (1959). Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Jan van Essen (HvA). Ik ben na het examen enkele maanden als ‘vliegende keep’ aan het werk geweest in diverse praktijken wanneer er een collega op vakantie ging of ziek was.

Eind 1982 ben ik in een particuliere praktijk in Naarden gekomen en heb daar als maatschap lid tot 2004 gewerkt. Hierna ben ik solo gaan werken in Nederhorst den Berg, in samenwerking met diverse collega’s met andere specialisaties (manueeltherapeuten, haptotherapeuten etc.) van andere praktijken.

 

Specialiteiten:.
Ik kijk ik naar u als geheel en niet alleen dat stukje wat pijn doet of beperkt is. De kunst is het vertalen van klachten naar gerichte behandeling en advies, zodat klachten over gaan en niet meer terug komen!
Ik gebruik hierbij als basis de 4xT-Methode en kan met alle andere therapeutische “ gereedschappen” die ik tot mijn beschikking heb samen met u de best passende oplossing zoeken. Het resultaat is het bewijs, niet de methode!

 

Ik werk voornamelijk in onze praktijk op Middenweg 104b, maar ook bij u thuis of op het werk……….

BIG-registratie : 29033065804
KNGF : 57221 aangesloten bij KNGF-Kwaliteitsregister

PAUL BEENING

Oprichter

Lia Kool

Haptotherapeute